Wat kunnen wij


FlexTrans is een transport-/koeriersbedrijf in Velp. Voor u als klant gaat onze dienstverlening in de logistieke sector ver. Zo zijn we behendig in sneltransport en express diensten. Dit is het aan en-/of afleveren  van een klein pakketje tot complete leveringen van bijvoorbeeld pallets, ibc’s, productiemateriaal of machines in Nederland of elders in Europa. Dit doen wij snel en accuraat.

Wij beschikken hiervoor over de volgende vergunningen:

  • NIWO transportvergunning
  • ADR voor het vervoer van gevaarlijke stoffen
  • VCA en ladingzekeringen

 

Ook verzorgen wij maatwerk en branche oplossingen. Onze eerder geleverde diensten zijn heel divers. Onder andere het bevoorraden van winkels of de complete inrichting hiervan, tijdelijke projecten op nationale en internationale beurzen, leveringen voor apotheken, vervoer van hoogwaardige elektronica en computers, machines, drukwerk, bouwmateriaal, gascilinders, enz..

Onze bedrijfsauto’s zijn voorzien van een standaard laadlengte (3 pallet plaatsen), verlengd en verhoogd (5 pallet plaatsen) met of zonder laadklep, aanhanger, of een gesloten laadbak 4,5x2x2mtr. met laadklep. Onze snelle en zorgvuldige service geldt niet alleen voor Nederland maar ook voor de ons omringende landen. Dus voor een transportopdracht in de regio Velp en Arnhem of voor een levering elders in Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze laadkleppen en handpompwagens kunnen wij zelf uw zending laden en bij de klant op iedere gewenste plek lossen. 24/7 het hele jaar.

Tevens zijn al onze auto’s en chauffeurs uitgerust voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. ADR klasse 2,3,4,5,6,8 en 9.

 

FlexTrans staat voor:

  • Snelheid
  • Maatwerk
  • Betrouwbaarheid
  • Transport-express-overnight

 

FlexTrans is snel, stipt en altijd scherp!